Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

apig jacka

JackorPosted by Tufs 2012-08-27 18:22
Syster växer som sagt och en vårjacka var välbehövlig. Jag bestämde mig för att testa något som är lite knasigt. Jag ville ha en jacja som var rätt så tunn, men gärna stod emot lite väta. Den här är faktiskt sydd i samma sorts tyg som man använder ytterst i tygblöjor. Det håller tätt men skall även andas samt att det går att tvätta väldigt varmt. Materialet är så vitt vi märker väldigt vattentåligt och nästan lite stretchigt vilket gör att jackan fungerar bra. Dessutom finns det ju så många fina mönster. Mönstert med aporna har storasyster valt själv. Mönstret är i raglanmodell. Orginalet var utsvängt nere som en kappa men det tog jag bort. däremot behöll jag den lite längre längden bak så den går ner över rumpan. Fodrade med ett vanligt bomullstyg och dragsko längst ner och blixtlås fra,.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.