Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

ugglor i mossen 2

JackorPosted by Tufs 2012-09-28 22:00
Eftersom vi lyckats pricka in alla tre barnen på olika årstider så fanns det vissa glapp i garderoben. Vi hade en bebisoverall men bara i strl 62 och det är lite stort när man är nyfödd. Det här mönstret kommer från ottobre och jag gillar det just pga de dubbla dragkedjorna. Då blir det lätt att ta på och av. Yttertyget är manchester och insidan är uggletrikå från jofotex. däremellan är det vaddfoder. Huvan stängs med kardborreband.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.