Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Ny vårjacka

JackorPosted by Tufs 2012-12-17 15:56

Japp jag har sytt min första jacka! Tyget är bävernylon så den tål en del vind och väta och fodrad med fleece. i luvan och som kantning till den hittade jag en matchande lilamönstrat tyg. Passpoalerna är reflexer så hon syns med. Lillan blev nöjd och jag med. Det var inte alls så svårt som jag tänkt mig. Det blir nog fler jackor vad det lider. storleken är 110 och både bävernylon och fleece från stoff och stil.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.