Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Kappa

JackorPosted by Tufs 2013-06-09 22:01


Okej titta INTE på beskärningen. Jag får träna på den tror jag. Men kappan har jag drömt om att sy ett tag. Tyvärr så hade ju min egen tös redan en och dessutom var mönstren i större storlekar. Så vännens dotter fick återigen rycka in ( högst frivilligt) som modell och ägarinna. Kappan är sydd i manchester och fodrad med bomulstyg med fjärilar i många färger. Den är dubbelknäppt och knyt i midjan och tampar i ärmsluten. Det syns lite dåligt men i nederkant så är det en volang. Så där riktigt flicksött blev resultatet.

Storlek
122

Tyg
Cerise manchester från Stoff och Stil

Mönster
Ottobre

Roligast
Att få sy något lite avancerat, speciellt fickorna som jag inte testat förut.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.