Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

När pyamasen är för liten

pyamasPosted by Tufs 2013-11-21 22:03

När alla byxor plätsligt blir för små är det inte lätt. Man skulle kunna tycka att en plutt med två storasyskon skulle ha fullt med kläder men det verkar inte finnas något alls i den storleken han har just nu. Antagligen för att storebror var i den storleken mitt i sommaren kanske? och att ha liksom ligger mellan 80 och 86 och 86/92 är för stort och 74/80 för litet...Nåja dessa byxor är sydda på intuition så att säga. Jag klippte bara utan mönster och så mudd överst och i benen. Sitter riktigt bra faktiskt så jag är stolt. Med fina giraffer på benen så sover han gott med alla syskon i rummet. Storleken är ca 86 och tyget är köppt på mjuka tyger för ett bra tag sen. (år?)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.