Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Att någon kan bli så glad

pyamasPosted by Tufs 2014-03-19 16:58
..för ett nytt underställ?! Stora tösen har verkligen sörjt att hon var tvungen att låta brorsan ärva hennes underställ. "Vad skall jag nu ha i skogen då?" Till slut beställde jag ylletrikå från Myllymuksut i Finland. Dyrare än bomull, Ja, Men sååå mycket bättre. Dessutom är fördelen med att barnen själva valde färger att det är lättare att hita i underställslådan. Vi vuxna har nog kanske 5 set svarta och marinblå underställ i vår låda i olika storlekar. Suck.... För att det skulle passa på smalfia så är det ett mönster för strl 98 ungefär som är förlängt till 122/128.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.