Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

LIte 70 tal?

ByxorPosted by Tufs 2014-03-19 17:03

Ibland hittar jag mönster som jag bara inte kan motstå, som det här. Stumpan har själv valt det olivfärgade tyget ( stretchtwill från stoff och stil). Sen tänkte jag fel när jag beställde så jag hade för lite tyg. Då hittade jag den blommiga manchestern som faktiskt blev riktigt kul i hop. Har använt strl 104 på bredden men kom fram till att 98 eller tom 92 nog hade varit bra när tyget stretchade så mkt. Men söta blev dom. Storleken är 122 på längden.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.