Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Tights och kofta

TröjorPosted by Tufs 2014-06-02 19:00
Det är stört omöjligt att få tösen att ha en tröja underklänningen trots att det är kyligt på mornarna fortfarande. Men kofta kunde hon gå med på om den inte var för varm. Den här koftan är sydd i vanlig jersey och kantad med mintgrön bandkantning och matchar perfekt till både klänning och tights. Tightsen är klippta an en så liten snutt tyg att jag knappt trodde att jag skulle få ut ngt alls. Dom fick bli 2 cm kortare så gick det och nästan inget spill alls. Snacka om att använda sista biten. Skall tilläggas att hela kitet syddes innan vi skulle till förskolan kl 10... ibland får jag syryck som heter duga.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.