Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Hästbyxor

ByxorPosted by Tufs 2015-04-04 19:40
Namnet låter kanske lite konstigt men det skall faktiskt bli hästbyxor. En liten tös skall spela teater i skolan och vara häst. Mamman bad mig fixa bruna kläder. För att byxorna skulle kunna användas mer än till hästteater satte jag dit fickor med lite sött tyg med blommor på i. Tydligen tyckte tösen att de var för fina för att vara häst i men det blir nog bra. Storleken är 122/128


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.